fbpx

KOMPLX RECORDS

Velkommen

KomplX Records er et socioøkonomisk pladselskab som satser på artister med en særlig historie og lyd. Vi har erfaring med at behandle lyd der repræsenterer bredt i de musikalske genrer. 

Hvem er vi?

KomplX Records er som mange andre foretagener startet ud som en idé blandt venner. Gruppen af venner bestod af rapgruppen “Triple S” der som mange før dem, ønskede at blive en del af den musikalske scene. De kæmpede sig igennem mange udfordringer som upcoming artister og måtte indse at det ikke alle der ønsker én succes. Triple S blev til KomplX og igennem hiphop og rap fandt de en fælles vej hvor frustrationerne og vreden kunne sendes hen. Med indsigterne i deres bagage ønskedede de at gøre det nemmere for unge og ældre der også brænder for musik. Dertil kom idéen om et socioøkonomisk pladeselskab. Et selskab der ønsker at give andre artister muligheden for at starte på et fundament der er langt mere stabilt end deres eget udgangspunkt med et professionelt studie til rådighed og at kunne give tilbage til lokalområdet.

Et socioøkonomisk pladeskab er bygget op således at dem der benytter sig af studiet – unge som ældre – kan benytte sig af lokalerne til overkommelige priser og få en hjælpende hånd til at opnå det vi alle brænder for, at lave musik. Til gengæld kommer det socioøkonomiske i spil ved at, artisterne tilknyttet KomplX Records, vil blive inviteret til at indgå i projekter igangsat i samarbejde med kommuner eller diverse organisationer hvor vi giver tilbage til samfundet i form af musik. KomplX Records har siden begyndelsen i 2016 haft positiv erfaring med at få etablerede artister med ud på fx skoler for udsatte unge hvor artisten får mulighed for at optræde med sine numre og de unge bliver derimod en oplevelse rigere og får et afbræk fra måske en hård hverdag. 

REFERENCE LISTE

Vi siger tak for det gode samarbejde med alle vores samarbejdspartnere