fbpx

Events

Events

På denne side finder du information om de ting vi beskæftiger os med udover at være et socioøkonomisk pladeselskab. Ønsker du at høre nærmere om pris og info, så tryk på ikonet nedenfor.

Freestyle events

I KomplX Records er vi så heldige at have Danmarks bedste freestyle rapper med det vildeste flow og en pladevender der spiller musik der kan sætte enhver fest igang. 

Vi har stor erfaring med at komme ud til arrangementer, både konfirmationer, julefrokoster, fødselsdage og andre mærkedage der fortjener at blive fejret.

Vi har et setup, der består af 3 omgange. 

1. Freestyle over ord gæsterne vælger og skriver ned på en tavle inden vi kommer.

2. Freestyle over fødselaren, chefen eller et andet midtpunkt til festen.

3. Freestyle  hvor midtpunktet til festen får lov til at vælge to gæster ud, der skal mærke hvordan ord der rimer også kan svie. Altså en roast-freestyle.

Vi er meget lydhøre overfor at ændre i strukturen så det passer dig bedst muligt, men synes du at det lyder som et indslag der ville falde i god jord til din næste fest, så kontakt os endelig!

Wordshop

 

 

Hos KomplX Records arbejder vi med at bygge bro til ventilering og kreativ udfoldelse gennem musikshops som omdrejningspunkt.

KomplX Records har sammenformet et tilbud hvor man tilkøber os, 3 musikpædagoger og vores altmuligkvinde til at komme ud for en dag hvor alle ,unge som ældre, har mulighed for at få skrevet sin egen sang, indspille og få den med hjem samme dag.  Vi har erfaring med at samarbejde med både kirker, skoler, Roskilde kommune samt foreninger som “De unges dag” i Næstved. Vi har udelukkende fået positivt feedback tilbage, hvilket også ses i det vi bliver inviteret tilbage i årene efter.

Vi har også et positivt udfald af at give workshops til unge på kanten af samfundet. For med vores workshop får de mulighed for at udvikle stærke sociale, faglige og personlige kompetencer igennem musik som en vej væk fra udsathed og i nogle tilfælde kriminalitet.

Vores ønske er at vores workshops er med til at alle tilknyttede oplever at få en større tro på sine drømme og generel aktivering.

Vi står for at medbringe alt relevant udstyr, herunder en transportabel vokalboks til indspilning, computere, mikrofoner, højtalere og det gode humør.

 

Køb en sang

Hos KomplX Records har vi mulighed for at tilbyde fritidsklubber, som den lokale fodboldklub, jægerklubben, gruppen af veninder der plejer at mødes eller strikkeklubben, at få indspillet klubbens særsang. 

Det kan være I har vundet kampen over dem alle, har et ønske om at skabe et fællespunkt, eller blot har lyst til at lave noget andet for en aften. Efter at I har kontaktet os, vil I blive ringet op og spurgt indtil hvilke ord der særlig er med til at beskrive jer som forening/hold. 

Derudover kan dette tilbud også bruges som et indslag i en polterabend hvor vi vil også vil kontakte jer inden så sangen passer til lejligheden.

UngeCoaching

Kiki er uddannet life- & business coach fra Manning Inspire og har de sidste 8 år beskæftiget sig med at coache unge  og ældre der har brug for de gode spørgsmål. Det kan være unge med ondt i sjælen, lavt selvværd eller unge der ikke ved hvor de skal kanaliserer deres energi hen. Og i tider som denne ses ensomheden som et tema der er svært at komme uden om. 

Uanset hvordan man vender og drejer det, så er det svært at være ung i en foranderlig verden hvor kravene til de unge kun bliver højere og derved deres krav til dem selv. Det kan derfor være en god idé at have en ungecoach som kan løsne lidt op i de allerede uhensigtsmæssige adopterede handlemønstre så de unge ikke når at tage dem med ind i voksenlivet.

Samtalerne kan foregå både personligt, som walk and talk (på Sjælland), på telefon eller via video sessions. 

Event

Vælg det event du gerne vil booke